Filip Boeru

Filip Boeru

Filip Boeru

DDS, Orthodontist, PhD

Biography

Dr. Filip-George BOERU, PhD.

Orthodontist

 

Dr. Filip Boeru is a specialist in Orthodontics and Dento-Facial Orthopedics. He graduated from the Faculty of Dentistry at the University of Medicine and Pharmacy "Carol Davila" in Bucharest in 2011. His overall license mark was 10. In 2017 he obtained the title of "doctor of medicine" with the thesis "Incidence of oral mucosa diseases in children", a first time study in Eastern Europe which involved more than 5,000 children.

He specializes in the treatment of ATM problems, the technique of self-ligating and lingual brackets, integrating also aligners and mini-implants in the treatment of his patients.

Dr. Boeru is the author of numerous articles, constantly participating in numerous medical scientific conferences, courses and national and international congresses, as a member and speaker.
 

Este medic specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială. A absolvit facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București în anul 2011 cu media de licență 10. În anul 2017 obține titlul de „doctor în medicină” cu teza ”Incidența afecțiunilor mucoasei orale la copii”, un studiu în premieră pentru Europa de Est efectuat pe 5000 de copii.

Este specializat în tratarea problemelor ATM, tehnica bracketurilor autoligaturante și linguale, integrând in tratamentul pacienților săi alignerele și mini-implanturile.

Dr. Boeru este autor a numeroase articole, participând constant la numeroase conferințe științifice medicale, cursuri sau congrese naționale și internaționale, în calitate de membru și speaker.


All sessions by Filip Boeru

  • Friday 24-05-2024
17:00 PM

Optimizing TMJ health in class 2 patients

Prezentare Filip Boeru